Produse Tamplarie

Fiecare proiect are cerintele sale individuale: de la “un grad inalt de eficienta energetica” pana la un “concept econom”, in gama noastra de produse veti gasi profilul potrivit atat pentru o constructie noua sau o renovare pentru case uni- sau multifamiliale, cat si pentru constructii comerciale sau industriale.

Tamplarie PVC

Tamplaria PVC este executata folosind profile germane REHAU echipate cu feronerie Maco multimatic, Sigenia sau Roto.

O varianta low-cost este reprezentata de tamplaria pe profile Extruplast.

Pentru toate tipurile de profile oferim o gama larga de modele si culori.

La alegere , pachetele de sticla folosita pot fi clasice sau tripan cu grosimi intre 18 -44 milimetri. Sticla poate fi clara, oglinda, ornamentala sau securizata.

Tamplarie Aluminiu

Tamplaria de aluminiu este executata din profile marca Alumil sau Cortizo cu sau fara bariera termica in functie de destinatia acestora (interior sau exterior).

Va putem oferi orice configuratie tamplarie cum ar fi vitrine usi de exterior sau interior, usi glisante sau de tip armonica.

Tamplaria din aluminiu garanteaza cea mai usoara intretinere iar paleta de culori se potriveste diverselor cerinte ale clientilor nostri. Rezistenta specifica metalelor, coeficientul termic si izolarea fonica optima va satisface pretentiile dumneavoastra.

Tamplarie Lemn

Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, lemn stratificat din esente indigene de rasinoase, esente tari sau esente exotice(Meranti).

Stim ca finisajul exterior are o importanta deosebita de aceea lasam la dispozitia dumneavoastra alegerea modului de livrare: finisaj brut, urmand ca dumneavoastra sa optati pentru o varianta de baituire/lacuire sau finisaj final baituire+lacuire si impermeabilizare.